jan
29

Dilemmák közt

| Szerző: MakóJudit | 9:57 pm

Merthogy olyan színes ez a világ, olyan sok minden történik benne - akkor most melyiket válasszam?

Színes kavalkádot, kultúrát, zenét, színházat, közéleti eseményeket, új emberek megismerését, szellemi fejlődést, tanulást, cég alapítását, szórakozást, egyéni lelki fejlődést, utazást, pénzcsinálást, új szakma tanulását?

Csipkebokor vessző.

Gyermek nevelését-szeretgetését-fejlesztését a nap 8-10 órájában, szoptatását további 1-2-ben (éjszaka is), családi idill megélését, lelassulást, a külvilág fölös információinak kizárását, pénzügyi világválságról való tudomást nem vételt, htb-szerep átélését, éjjel vad cicává változást, az ügyeink pörgetését, hogy családként is fejlődjünk, ecetera.

Boldog az, aki otthon érzi magát az életében, a nap 24 órájának többségében. Aki nem kifelé kacsingat, nem a más életét, javait, örömét, szeretteit áhítja, aki önmagának megfelelő ideálja. Szerintem ezt nem könnyű elérni. Vagy mégis? De, valószínűleg elégséges önbizalommal, reális önbecsüléssel és önismerettel, bizakodó hozzáállással működhet.

Ingyom-bingyom táliber, tutáliber máliber.

A bejegyzés trackback címe:

https://harmincasnogyerekkel.blog.hu/api/trackback/id/tr27911236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása